fredag 8 oktober 2010

Aktuellt:

För en veckas tid framåt bajsar jag och Arlene i samma toalett.
Jag har lämnat mitt hem i Blekinge och bjuder nu min avföring på en rejäl åktur i Stockholms avloppssystem. Ni vet ju vad man brukar säga: omväxling förnöjer.

Den första korven är redan lagd, en klassisk morgonbajs dumpad för bara en stund sedan. Det var en smidig skit. Välformad, bra glid och inte särskilt papperskrävande. Det är sådant som sätter lite guldkant på tillvaron.

/Yvette

2 kommentarer:

Lars-Göran sa...

Måste bra fråga, hur många rutor åt gången ?

Jag föredrar 2, ibland blir det 2½ - 3 för att toarullen inte riktigt vill jobba med en. Det värsta är när man försöker riva av en bit och man får med sig halva rullen för att avrivningssystemet är helt värdelöst.

Helst skall det vara taggar så det går lätt och smidigt dock är problemet att man Kan ibland råka riva sig på skiten vilket gör jävla ont.

Lars-Göran sa...

Vid närmare eftertanke, 2-3 är nog bäst beroende på behovet av att inte kleta ner sig.

Dessutom tror jag att jag en av de bästa är, passa-på-bajsen. Precis som jag gjorde nu, jag skall iväg, upp till Stockholm. Det är en lång resa och visst kan man lägga en på tåget men det är alltid bra att kunna lägga en ifall man skall vara borta ett par timmar och är utan möjligheten att gå på toa, då är det nästan alltid bara att lägga en passa-på-bajs, helt perfekt if I may say so my self.

Syns om ett par timmar !