söndag 27 februari 2011

Inflyttningsfest deluxe

Efter en lång roadtrip Göteborg - Stockholm och tillbaka på samma dag med frukost på McDonalds och middag på Sibylla kan jag förstå varför jag plötsligt fann mig själv vaken mitt i natten med en känsla av att det behövdes ett toabesök och det snabbt.

Första gången kom det lite kiss och en jävla sveda - JIPPI! Urinvägsinfektion :D I'm so happy, I'm so glad, that I've got you. I'd like to thank you, and thank you means merci....


När jag gråtit färdigt satte jag mig vid datorn med ett stort glas vatten för att ha något att kissa ut till nästa besök, som kom att inträffa bara 5 minuter senare. Men nu ville ändtarmen tömmas. Och det gjorde den. Det luktade död och förintelse och trots att jag inte var färdig fick jag spola och då hände det - stopp i toaletten.
"Helvetes skit!" (no pun intended) tänkte jag och spolade en gång till och vattennivån reste sig nästan till ringen.
Nu blev det plötsligt väldigt svårt att vara jag. Det var mer på väg ut och de som haft urinvägsinfektion vet att det kan vara svårt att hålla tätt när man väl börjat.
Det var bara att samla mod och räcka sig efter toaborsten för att peta ner bajset och be till gudarna att det skulle sugas ned och inte bli ännu mera stopp. Det löste sig (PUN INTENDED) och jag kunde fortsätta bajsa tills jag blev klar och kissa tills det inte kunde svida mer, eller komma ut något mer för den delen.

Nu sitter jag här, mitt i natten, astrött och tömd, hinkades vatten för att ha något att kissa ut till nästa besök som jag befarar blir relativt snart.

2 kommentarer:

Djungelsoda sa...

Jag rekommenderar klädgalge, vid rejäla stopp i toaletten. Helt seriöst. (Inte alls egna erfarenheter, nej nej.)

ninemile sa...

Fy för UVI...jag har det flera gånger per år...:( Men nu har jag förebyggande selexid hemma så jag kan ta en tablett om något är på g=)
ha det bra...kram kram /Ninemile

http://ninemile.blogg.se