tisdag 28 september 2010

Skitguiden - olika typer av bajs

Spökskiten
Du vet att du har skitit. Det känns att tarmen är tömd och det finns skit på papperet, men ingenting i muggen. Kallas ibland för "torpedskiten" av de som hör plasket.

Teflonskiten
Den glider ut så snabbt och smidigt att du knappt hinner märka det och inga spår finns att finna på papperet, så det kan kännas nödvändigt att kika ner i toaletten för vara säker på att du skitit över huvud taget.

Kletskiten
Har samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta avtryck i muggen och du torkar dig 38 gånger utan att känna dig ren. Slutar ofta med att du ger upp och stoppar papper i underkläderna för att inte smutsa ner dem, alternativt (för den riktigt envisa) lämnar toaletten med ett mycket ömt och sårigt anus.

Den tveksamma skiten
Du är klar, känner dig nöjd, har torkat röven och är precis på väg upp när du inser att det kommer mer.

Spräck en ven i pannan-skiten
Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakig, desperat och ditt ansikte har bytt färg av all ansträngning.

Nu direkt-skiten
Nu gäller det att befinna sig inom max 10 sekunders radie från skithuset! Normalt inträffar den innan du ens hinner få ner byxorna.

Blöta skinkor-skiten
Bajset som gör magplask och skvätter ner hela baken

Önskeskiten
Du sitter där, jäkligt skitnödig, tar i för kung och fosterland, fiser lite men bajsar inte.

Cementskiten
När du väl börjar skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning (Exempel: Ajsing bajsing!)

Korkskiten, också känd som "Flytaren"
Du spolar flera gånger men den är fortfarande kvar. Den är ta mig fan osänkbar. Naturligtvis inträffar den gärna när du är hemma hos någon annan.

Den mexikanska skiten
Som att skita lava kryddat med chili. Stjärten svider, bränner och gör något så in i helvete ont. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmsta dagarna. Det är heller inte riktigt säkert att börja äta igen innan röven har slutat att svida.

Blyskiten
Lägger sig som en klump cement (med klister!) i toaletten. Och oavsett antal spolningar så ligger den kvar, på samma plats, likt en ondskefull ubåt. Som grädden på moset väljer den oftast att ploppa ut hemma hos någon annan. Inte ovanligt hemma hos blivande svärföräldrar, eller liknande.

Ölskiten, också känd som "Bakisbajset"
En av de vanligaste formerna av bajs, men desto mer obehaglig. Normalt när det bajsas så brukar det ju lukta... ptja, bajs. Men den här luktar ungefär som om något har kravlat upp i dig, dött, och nu ska du förlösa den jäveln. Gärna flera gånger på samma dag. Det är nästan obegripligt hur din häck kan sprida så mycket stank ur ett så litet hål, och trots överdriven användning av doftspray så går lukten inte bort. Konsistensen brukar vara kladdig och som om inte odören vore nog: den här typen av skit inträffar minst hälften av gångerna hemma hos någon annan, där kraftig brist på toalettpapper råder.


Bajsa lungt!
/Yvette i samarbete med "Dassboken"

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jag älskar eran blogg! Jag är nästan besviken på mig själv för att jag inte kom på denna underbara idé först. Suttit och skrattat och läst inläggen om och om igen för alla som jag tvingat lyssna på mig! :D

Förövrigt känns det skönt att jag har en jämlik i Yngve och inte är den enda som uppskattar att utföra mina toalettbesök med öppendörr och gärna delar med mig av mina erfarenheter! Det är bara synd att det är väldigt få som uppskattar mina historier...

Keep it up! :D Jag har en ny top5 blogg :D

Yvette & Arlene sa...

Hanna: åhå, en jämlik! Underbart! Himla härligt att du gillar bloggen, sprid gärna kärleken till oss vidare så att fler kan inse storheten i bruna situationer.

Vi planerar att starta upp en "skicka in din bajshistoria"-sektion, så då kommer du få tillfälle att göra din erfarenheter hörda :D
/Yvette

Celia sa...

HAHAHAHAHHA ALLTSÅ SJUKT :D