onsdag 29 september 2010

Visning av paradisetVälkommen in i min trygga vrå. Det är alltså här det händer.
Inom dessa fyra väggar har jag sedan jag flyttade in i den här lägenheten i december 2008 haft många bruna stunder. Vi är fyra olika individer som samsas om denna ljuva plats, jag själv, min rumskompis Filip och såklart: katterna Milo och Fela. Samtliga skiter med öppen dörr och utrop som "WOW! Du måste komma och se den här!" hör till normaliteten.

När vi har gäster på besök påpekar vi gärna vikten av att bajsa, och att man aldrig bör vara rädd eller skamsen över att utföra denna naturliga syssla hemma hos oss. Dock är vi hänsynsfulla nog att faktiskt stänga dörren de gånger vi har utomstående på besök.


Här ser vi själva porslinstronen. På denna brukar jag sitta och se ut över mitt kungarike. Katterna har sin toalett lägligt placerad bredvid, och det händer ganska ofta att jag och någon av de små liven sitter här inne och bajsar ikapp.

Som den fantastiskt förberedda människa jag är så ser jag alltid till att ha gott om toalettpapper i badrummet, nära till hands och inte undangömt i något skåp. Det ska vara lätt och roligt att bajsa!Apropå roligt: ett tidningsställ fyllt med toalettlektyr är nödvändighet för den inbitne bajsaren. Här ryms ett antal olika tidningar och små böcker, allt för att tillfredsställa den skitnödiges ofta varierande smak. Under de mer utdragna och tidskrävande avföringsdumpningarna kan några intressanta artiklar i Illustrerad Vetenskap vara på sin plats, medan snabbskiten och även den smärtsamma intensiva skiten gärna kräver mer kortfattade, lättsamma texter. Serier, roliga historier eller varför inte en titt i boken "Allt du inte behöver veta."?


Hur har du det i ditt badrum?
/Yvette

1 kommentar:

Tjelsi sa...

Du behöver byta rulle!
/Arlene